≡ Menu

Roulette tips gebruiken bij je spel

leovegas-rouletteAls je graag roulette speelt, kun je altijd wel wat online roulette tips gebruiken. Misschien ken je een paar tips al, of denk je daar heb ik niets aan of die werken voor mij niet. Maar er zijn altijd wel dingen die je wel kunt gebruiken of eens kunt proberen. Zorg daarom dat je de roulette tips nu door gaat nemen en kom er dan achter wat het je gaat brengen. Roulette is en blijft echt een kansspel en daar zal je soms even aan moeten wennen. Je hebt geen invloed op het spel en bent echt afhankelijk van waar het spel je deze keer gaat brengen. De ene keer heb je wellicht meer geluk dan de andere keer, dus gewoon een gokje wagen op verschillende momenten en dan zie je vanzelf hoever je komt. Als je maar blijft genieten van het spel, winst maken is altijd meegenomen.

Even terug in de tijd

Voordat de roulette tips besproken worden, gaan we eerst even terug in de tijd. Roulette begint namelijk in Frankrijk. Het spel zou ontstaan zijn door de passies van de wiskundige Blaise Pascal, hij leefde in de 17e eeuw in Frankrijk. Na hem is een andere Fransman, Francois Blanc, begonnen met de eerste casino’s in Monte Carlo. Roulette was een van de spellen die daar werd gespeeld. Het spel was daar erg populair en is al snel overgegaan naar Amerika. Er is daar een variant ontwikkeld waarbij er meer winstkansen waren. Er zijn dan ook verschillen tussen de Franse en de Amerikaanse roulette, het is de dubbele nul bij Amerikaanse roulette die het verschil maakt. Maar na een klein stukje geschiedenis is het nu tijd voor de tips die je kunt toepassen in de praktijk.

Roulette tips voor spelers

Als je roulette gaat spelen dan heb je daarvoor chips nodig. Deze krijg je van de croupier uitgekeerd als je aan de tafel speelt. Je wordt door de croupier aan een bepaalde kleur gekoppeld. Aan de hand van de spelregels ga je dan een gokje wagen aan de roulette tafel. Als je offline zou spelen, dan mag je de bal of het wiel nooit aanraken, online heb je daar geen last van want je kunt de tafels niet aanraken. Je bent gewoon lekker thuis aan het spelen, dus daar hoef je niet aan te denken! Dan zijn er nog belangrijke tips over de inzet:

  • Je mag inzetten op rood of zwart of even of oneven, dan heb je een grotere kans op winst dan wanneer je op een getal een bedrag plaatst.
  • Als speler mag je tijdens een spel meerdere malen een inzet plaatsen.
  • Er is altijd duidelijk aangegeven tot wanneer je geld in mag zetten.
  • Je kunt altijd eerst gratis roulette oefenen. Zo kun je de spelregels beter onder de knie krijgen en ontdekken hoe het spelt bij je past.
  • Er zijn strategieën die je toe kunt passen om zo te kijken of je meer geld kunt winnen. Maar houd er rekening mee dat plezier maken bij het spel van groot belang is. Afwisseling zorgt daar ook voor.

Soms kun je het beste even stoppen met spelen als je een paar keer hebt verloren. Het is niet de bedoeling dat het een verslaving wordt, het spel moet namelijk wel leuk blijven. Zorg daarom dat je weet wanneer je moet stoppen, dus wanneer je hebt verloren, maar ook wanneer je hebt gewonnen. Ook dan is het de kunst om even te stoppen met spelen, zodat je kunt nagenieten van de winst.