≡ Menu

Roulette met strategie spelen

Roulette strategieen ontdekkenAls je op zoek bent naar wat meer spanning tijdens je roulettespel dan ben je hier aan het juiste adres. We leggen je namelijk graag een aantal online roulette tips uit die het spel nog leuker en spannender kunnen maken.

Een tip die daarbij centraal staat is het spelen met een strategie. Maar welke zijn er dan en wat wil dat zeggen voor je spel? Daar gaan wij aandacht aan besteden en als je het bericht op je gemak doorneemt dan begint het vast en zeker ook te kriebelen. Een strategie kan er voor zorgen dat een spel wat uitdagender wordt. Het is een keer wat anders en daarom kun je er ook maar beter snel meer over lezen zodat je het zelf kunt proberen!

Voorbeelden van strategieën

Roulette is een zeer bekend spel en daar horen dan ook veel strategieën bij. Veel spelers zijn dagelijks actief bij een online casino en dan is het fijn dat er veel afwisseling is tijdens een spel. We noemen daarom een aantal strategieën op die je eens toe zou kunnen passen.

  • Labouchère, dit noemen ze ook wel een split martingale. Je bepaalt van tevoren hoeveel geld je wil winnen. Vervolgens maak je een lijst met positieve getallen en die vormen dan samen de som van het bepaalde winstbedrag. Je hebt daarbij dan iedere inzet die bestaat uit een bedrag wat hetzelfde is als de som van het eerst een laatste nummer op de lijst. Is het je gelukt en win je? Dan haal je die bedragen van de lijst af. Maar als je hebt verloren dan voeg je het getal toe achteraan de lijst met je nummers.
  • Martingale, een zeer bekende strategie waar de meeste mensen wel eens van hebben gehoord. Door je inzet te verdubbelen na je verlies kun je je eigenlijke winst weer terug winnen en als je geluk hebt ook een extraatje. Als je hebt gewonnen dan ga je weer terug naar je begin inzet en als je verliest dan verdubbel je de inzet.
  • One Hit Wonder, je zet in op een vast getal aan de roulettetafel. Als je dan wint dan win je wel een flink bedrag, maar het is wel een risico omdat er ook veel geld verloren kan gaan!
  • Pivot, je gaat voordat je gaat spelen eerst naar de roulette tafel kijken en dan schrijf je alle nummers op die zijn gedraaid. Als een nummer dan voor de 2e keer valt, dan stop je met schrijven. Je begint dan namelijk met spelen.

Kansen berekenen

Voordat je met een strategie aan de roulettetafel gaat beginnen? Dan is het goed om na te gaan wat je kansen zijn. Iedere ronde heb je eigenlijk evenveel kans om te winnen als te verliezen. Je hebt namelijk geluk nodig en dat geldt bij iedere strategie. Maar je kunt wel zelf nagaan wat het bedrag is wat je kunt missen. Blijf verantwoord spelen iedere ronde weer. Dit is het enige wat je zelf in de hand hebt. Of je winst of verliest, dat zal je snel ontdekken.