≡ Menu

Red Bet Strategie

Steeds meer mensen spelen Roulette aan de hand van een tactiek en de Red Bet strategie wordt steeds vaker in offline én online casino’s gebruikt. Maar hoe werkt precies de Red Bet roulette strategie? Zowel bij de Europese, Frans en Amerikaans Roulette is het mogelijk om naast de cijfers ook op rood en zwart in te zetten. Statistisch gezien zetten de meeste spelers het meest in op rood en daar heeft deze strategie ook zijn naam vandaan. Bij deze strategie draait het eigenlijk allemaal om de inzet bij elke draai te verdubbelen, zodat je de inzet op de zwarte vlakken evenredig hoog kunt houden.

Hoe werkt de Red Bet strategie nu eigenlijk precies?

Nu zullen we kort even uitleggen wat de Red Bet strategie voor roulette precies inhoudt met een praktijkvoorbeeld. Je begint met een inzet op rood. Bij de volgende draai verdubbel je de inzet op rood en zet de je originele inzet op zwart. Dit blijf je volhouden tot het einde. Het grote voordeel daarvan is dat je winstkansen aan het spreiden bent, maar tegelijkertijd kun je een constant niveau behouden. Het is wel verstandig om goed onderscheid te maken tussen Amerikaanse en Europese Roulette. De kansen zijn namelijk een stuk gunstiger bij het spelen van Europese Roulette.

Wat zijn de voor- en nadelen van de Red Bet strategie?

Zoals bij elke strategie heeft natuurlijk de Red Bet strategie ook zo zijn voor- en nadelen. Hieronder vindt je de voor- en nadelen van de Red Bet strategie:

Voordelen van de Red Bet strategie
Eenvoudig. Je kunt geen fouten of vergissingen maken bij deze strategie, omdat dit zo’n simpele strategie is.
Grotere kans op winst met Europese Roulette. De kans op winst bedraagt 48,65% en bij Amerikaanse Roulette is dat maar 47,36%.

Nadelen van de Red Bet strategie
Je bent nooit zeker van je winst. De kans op zwart is even groot op rood, dus bereidt je altijd voor op eventueel verlies
Fors verlies is mogelijk. Met de Red Bet strategie is het mogelijk om op korte termijn veel geld te verliezen wanneer het even tegenzit bij Roulette.