≡ Menu

Pivot Strategie

Wanneer je een online roulette strategie toe gaat passen is het een goede keuze om te kiezen voor één van de oudste strategieën die er bestaat: de pivot strategie. Veel nieuwere strategieën die ontwikkeld zijn danken namelijk het bestaan aan de basis van deze strategie. Voordat je natuurlijk de strategie van pivot bij roulette toe kan passen moet je natuurlijk wel eerst compleet op de hoogte zijn van de werking en mogelijkheden.

Spelen volgens de theorie van een natuurwet

Pivot StrategieDe Pivot strategie gaat uit van een natuurwet die zegt dat van de 36 nummers die kunnen vallen er slechts 24 verschillende nummers zullen vallen. Dus bij elke 36 draaien zullen er 12 nummers in een reeks niet voorkomen. De kans dat je bij deze wet verliest is in theorie ook erg klein en dat levert weinig risico’s op bij het spelen. Voordat je roulette gaat spelen is het eigenlijk heel belangrijk om te kijken aan de speeltafel welke getallen er allemaal vallen. Op het moment dat er een nummer voor de tweede keer valt, dan is dit nummer je pivot, waarbij je de volgende 36 beurten op dit nummer in moet gaan zetten.

Haal je voordeel bij online roulette

Online een roulette strategie gebruiken is erg makkelijk. Het grootste voordeel van het toepassen van de pivot strategie online is dat je volledig anoniem aan de slag kunt gaan. Het casino waarbij je speelt kan het gebruik van pen en papier niet tegen gaan en de roulette tafel kan zichzelf ook niet aanpassen bij een strategie, omdat nummers willekeurig vallen.

Speel met een tweede Pivot

Als je het inzetten goed door hebt en je kunt het allemaal met gemak bijhouden, dan is het mogelijk om met meerdere pivot nummers te gaan spelen. Wanneer je tijdens het spelen een nummer ook voor de tweede keer voorbij ziet komen ga je daar ook op inzetten. Als je dan een pen en papier bij de hand hebt kun je eenvoudig turven per nummer hoe vaak je een inzet hebt gedaan. Inzetten op een pivot doe je maximaal 36 keer en dit stopt wanneer het nummer waarop je inzet is gevallen. Met de pivot strategie kun je het spelen van online roulette nog spannender maken waarbij de spelbeleving des te groter is.

Het belang van de Pivot Strategie

Door een solide systeem te spelen zoals de Pivot strategie wordt je kans om te winnen enorm vergroot. En dat is belangrijk. Bij roulette spelen gaat het om veel geld. De juiste manier vvan spelen is het verschil tussen rijk worden of alles verliezen wat je kan missen. Oefen door gratis te spelen voordat je echt geld riskeert!