≡ Menu

Parlay

Parlay SysteemHet Parlay systeem is een bekende strategie bij het populaire spel Roulette. Het is een eenvoudige roulette strategie die je kunt toepassen. Het is eigenlijk een progressief wedsysteem waar je veel winst mee kunt winnen, indien je het natuurlijk op de juiste manier toepast.

Wat je met het Parlay systeem doet is bij elke gewonnen inzet verdubbelen, totdat je verliest. Indien je dan verliest, keer je terug naar de originele inzet. Dus wanneer je begint met 2 euro en je wint, dan zet je de keer daarop 4 euro in. Win je weer, dan zet je 8 euro in. Als je verliest zet je weer 2 euro in. Met dit speciale systeem riskeer je niet je gehele winst bij een paar beurten. Vooral bij Roulette kun je na een paar beurten zo je gehele winst kwijt zijn, waar je zo hard aan gewerkt hebt.

Hoe breng ik de Parlay strategie in praktijk?

Het is een strategie wat je zeer simpel kunt volgen en daardoor kan het dus nooit verkeerd gaan. Voordat je begint met spelen is het belangrijk dat je twee dingen van te voren goed bedenkt. Wat is je begin inzet en wat is je winstdoel. Wanneer je dit voor jezelf duidelijk hebt, kun je de Parlay in praktijk brengen.

Een voorbeeld is dat je hebt besloten dat je winstdoel voor vandaag 240 euro is en de inzet waarmee je wilt beginnen is 10 euro. Je wilt op rood inzetten. De bal valt op zwart en je verliest. Hierdoor zal je inzet voor de volgende zet niet veranderen en plaats je opnieuw tien euro op rood. Wanneer je deze keer wel wint, win je 20 euro. Deze 20 euro gebruik je dan weer om de volgende keer in te zetten op rood. Je wint weer en je wint in totaal 40 euro. De volgende stap raadt je al, 40 euro op rood.