≡ Menu

LaBouchere

labouchereDe LaBouchere roulette strategie wordt soms ook wel de cross-out-methode en dat werkt als volgt. Je moet met een kleine reeks getallen beginnen zoals 1,2 en 3. Jouw inzet zal het totaal zijn van de eerste en laatste nummers in die serie. Dus dat betekent 1 plus 3 is 4 euro.

Wanneer je de weddenschap gewonnen hebt, vergeet je de eerste en laatste nummer en is de volgende inzet de overgebleven getal, wat in dit geval 2 is. Mocht je de eerste keer verliezen, dan je een getal toevoegen aan de serie. Dus dan wordt de serie nu 1-2-3-4 en de volgende weddenschap zou dan 5 eenheden zijn. Wanneer alle getallen in de reeks zijn doorgestreept, dan win je het totaal aantal eenheden in de originele serie die in dit geval 6 eenheden (1 +2 +3) zou zijn geweest.

Waarom zou ik de LaBouchere strategie spelen?

Het grote voordeel van de LaBouchere strategie is dat je eigenlijk maar 1 van de 3 weddenschappen hoeft te winnen om winst te ontvangen. Een nadeel kan zijn dat je niet veel vaak hoeft te verliezen om verlies te lijden. Met andere woorden, als het gelukt tegen zit bij de La Bouchere strategie, dan kan dit je veel geld gaan kosten.

Wanneer je een hoge reeks hebt, kun je beter dit splitsen in twee lagere reeksen. Dat kan een goed idee zijn, echter heb je nu wel twee keer zoveel weddenschappen als daarvoor. Dat betekent dat je dus ook twee keer zoveel weddenschappen moet winnen. Daarom kun je het beste spelen op een hogere winstpercentage dan normaal om de beide reeksen op te kunnen heffen. Anders zullen de series alleen groeien en uiteindelijk zul je een heel hoog bedrag moeten winnen om te kunnen winnen.