≡ Menu

Fibonacci strategie

Fibonacci strategieVeel spelers van Roulette zijn er van overtuigd dat ze bedonderd worden waar ze bij staan. Het is dan ook niet zo gek dat er veel mensen zijn die speciale roulette strategieën gebruiken tijdens het spelen van Roulette. Met sommige systemen is het mogelijk om honderden euro’s in één week te verdienen.

Fibonacci wiskundige reeks

Een van die populaire strategieën is de Fibonacci strategie. Deze strategie is gebaseerd op de beroemde Fibonacci wiskundige reeks. Dit is ontdekt door Leonardo Pisan, wat een beroemde wiskundige in de 13 eeuw was. Deze reek bestaat uit een serie nummers en hierbij is elke opvolgende nummer de som van de twee vorige nummers. Hieronder staat een voorbeeld:

0 – 1 – 1 – 2 – 3 – 5 – 8 – 13 – 21 – 34 – 55, etc.

De Fibonacci strategie is zo simpel dat vrijwel iedereen deze strategie kan gebruiken. In paar simpele stappen leggen we uit wat je moet doen.

 • Stap 1, login op de website
  Login bij je favoriete online casino en meldt je aan om Roulette te spelen. Zorg ervoor dat je minimaal 54 euro op je digitale rekening hebt staan.
 • Stap 2, schrijf de Fibonacci reeks op
  Daarna schrijf je de Fibonacci reeks op een vel papier.
 • Stap 3, zet in op rood
  Daarna begin je met een inzet van 1 euro en dat zet je in op rood. Als je verliest, blijf je op rood en zet je de hoeveelheid van de volgende Fibonacci nummer weer in. Dus als je 3 euro inzet en verliest, dan zul je daarna 5 euro op rood in moeten zetten. Wanneer je wint, zet je in op zwart.
 • Stap 4, andere hoeveelheid inzetten
  Als je gewonnen hebt moet je een hoeveelheid inzetten dat twee nummers eerder is dan het bedrag wat je gewonnen hebt. Dus als je 21 euro gewonnen hebt op rood, zul je 8 euro op zwart moeten inzetten.
 • Stap 5, ga zo door
  Natuurlijk komt soms de nul, maar dit is zeer zeldzaam. Wat je dan doet is naar de volgende Fibonacci nummer gaan en weer inzetten op dezelfde kleur waar je de beurt daarvoor op had ingezet.