≡ Menu

De beste resultaten met een roulette strategie

Wil je je eens wagen aan een Roulette wiel, maar ben je een beginner en weet je niet goed hoe je het beste kunt beginnen? In dit artikel nemen we je mee in een van de meest eenvoudige strategieën die er zijn om Roulette te beginnen spelen. Het is niet alleen een eenvoudige strategie, maar ook een waar je zeker een leuke winst mee zou kunnen binnenslepen. Deze strategie kan je gebruiken voor live Roulette, maar is ook zeker voor het online spelen van Roulette geschikt. Geniet van het oefenen, het is namelijk een erg leuk en leerzaam spel wat iedere keer weer spannend is.

Stap 1: Je inzet verdelen over zoveel mogelijk getallen

In deze eerste stap ga je gelijke hoeveelheden inzet verdelen over 5 verschillende lijnen met getallen op het Roulette veld. Er zijn 6 verschillende lijnen, waar je er dus 5 van kiest.

Stap 2: Je inzet verdelen over de hoge en lage getallen

In deze volgende stap deel je jouw inzet in twee gelijke delen. Je zet nu een deel in op de getallen 1 tot en met 18. Het andere deel van jouw inzet op de getallen 19 tot en met 36. Let erop dat je in het geval van 50-50 kans het beste Europees Roulette kunt spelen. Dit in de plaats van Amerikaans Roulette.

Roulette veld

Stap 3: Je inzet verdelen over de hoeken

Wanneer je bij de derde stap bent aanbeland, verdeel je je inzet in 6 gelijke delen. Je plaatst dan je inzet op de verschillende hoeken van het Roulette veld. Zorg er hierbij voor dat je de verschillende inzetten zo goed mogelijk verspreid. Dit om zoveel mogelijk van het veld te bedekken en dus je kansen op winst zo groot mogelijk te maken.

Stap 4: Je inzet verdelen over de straten

Bij deze stap verdeel je je inzet in 9 gelijke delen en zet je deze delen in op 9 van de 12 aanwezige straten op het Rouletteveld. Zorg er hier ook voor dat je de inzetten zo goed mogelijk verspreid om je winkansen te vergroten.

Stap 5: Je inzet verdelen over de splitsingen

In deze op een na laatste stap van deze strategie verdeel je je inzet in 14 gelijke delen en zet je deze delen in op 14 van de splitsingen die bij Roulette aanwezig zijn. Ook hier geldt dat je de inzetten zo goed mogelijk moet verspreiden om je kansen op winst zo groot mogelijk te maken.

Stap 6: Straight up

Als je alle voorgaande stappen hebt doorlopen en ook nog eens een leuke winst bij elkaar hebt kunnen sprokkelen, is er nog een laatste stap om deze strategie af te maken. Je verdeelt je inzet in 22 zelfde delen welke je inzet op 22 verschillende getallen. Op het moment dat je ervoor hebt gekozen om te starten met 20 euro bij stap 1, en je hebt de bovenstaande stappen op volgorde uitgevoerd en gewonnen, dan zou het zomaar kunnen zijn dat je eindigt met een winst van 144 euro. Dat is nog eens een leuke investering. Zorg er altijd voor dat je niet meer inzet dan je budget groot is. Neem de tijd om te oefenen om alles eigen te maken. Het kost tijd om het onder de knie te krijgen, maar als je het eenmaal kent, dan hoef je je nergens meer zorgen over te maken.